If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
То хубаво, ама тоя модел...ми еба майката образно казано...при елементарно обслужване.....при 155 никви грижи. всичко елементарно, при 159. малко по трудно, но пак добре....при 156.....само въздушният филтър ме леко затрудняваше, ама при 147, въздушният филтър ми разгони фамилията...е смених го де....ама тоя на купето....свалих под жабката кората и до там...явно бях употребил повече....оставих го за уйкенда......така и не открих къде се намира....ебати.....
Здравейте колеги
Имам малък и дразнещ проблем със сигнала за изгоряла крушка
Появи се от няколко дена
Става дума за левия бегач на предната броня
Опитах се да отстраня проблема но не успях
Почистих кабелните обувки ,притиснах ги леко за по добър контакт но е все така
Бегача свети когато си иска
Ако пусна директна маса дали ще изчезне сигнала на таблото
Ако може да ми дадете някакви идеи
Благодаря
---------- Post added at 21:44 ---------- Previous post was at 21:41 ----------
Здравейте колеги
Имам малък и дразнещ проблем със сигнала за изгоряла крушка
Появи се от няколко дена
Става дума за левия бегач на предната броня
Опитах се да отстраня проблема но не успях
Почистих кабелните обувки ,притиснах ги леко за по добър контакт но е все така
Бегача свети когато си иска
Ако пусна директна маса дали ще изчезне сигнала на таблото
Ако може да ми дадете някакви идеи
Благодаря
---------- Post added at 21:44 ---------- Previous post was at 21:41 ----------
Имам правописни грешки в поста ми
За ляв мигач
Твърде е вероятно, това да се дължи на лош контакт в междинната букса D51 между купето и бронята:
Колеги, от посоченото място духа, изглежда тръбата е спукана или по-скоро разпоена при „шапката”.
Тази ръждивата скоба фабрична ли е?
Стяга ли нещо?
Възможно ли е, ако я сваля, да се откачи цялата тръба от шапката до ЕГР и да се окаже че ми трябва просто нова скоба?
Това е топлообменника на егр-а. В него влиза антифриз, който се затопля от изгорелите газове. Скобата си е фабричната, ако я разкачиш, освобождаваш тръбата, която отива към егр-а. Виж дали не е скъсана скобата или пък, някога, когато е сменян термостата не са я сложили накриво и просто да изпуска.
Alfa Romeo 33 SW 1.7 16v - Няма я вече. Alfa Romeo 155 1.8 8v TS - и нея Alfa Romeo 156 1.9 jtd 8v '02
Това е топлообменника на егр-а. В него влиза антифриз, който се затопля от изгорелите газове. Скобата си е фабричната, ако я разкачиш, освобождаваш тръбата, която отива към егр-а. Виж дали не е скъсана скобата или пък, някога, когато е сменян термостата не са я сложили накриво и просто да изпуска.
Comment